Εκδηλώσεις

Κάντε κάθε σας κοινωνική ή επαγγελματική εκδήλωση ξεχωριστή, όπως πραγματικά αξίζει στα σημαντικότερα γεγονότα της ζωής σας.

Το εστιατόριο μπορεί να φιλοξενήσει έως 400 άτομα τόσο τους καλοκαιρινούς, όσο και τους χειμερινούς μήνες, ενώ ο άνετος χώρος του πάρκινγκ μας εξασφαλίζει προστασία αλλά και εύκολη πρόσβαση σε όλους τους καλεσμένους σας.

Εσείς επιλέγετε το μενού που επιθυμείτε μέσα από τη μεγάλη ποικιλία των πιάτων μας (ή και κάποια ιδιαίτερη προτίμησή σας), επιλέγετε την διακόσμηση του χώρου και των τραπεζιών και τα υπόλοιπα αφήστε τα να σας τα εξασφαλίσουμε εμείς. Όλο μας το προσωπικό, από τον σεφ μέχρι το σέρβις είναι έμπειρο και μπορεί να ανταποκριθεί σε κάθε σας απαίτηση ώστε να έχετε εσείς την ημέρα εκείνη την ηρεμία που πρέπει.

Γαμήλιες δεξιώσεις

Το μαγευτικό περιβάλλον της τοποθεσίας, ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες, αλλά και το άψογο γευστικά αποτέλεσμα θα αφήσει τους καλεσμένους σας αυτή την τόσο σημαντική ημέρα με τις καλύτερες εντυπώσεις.

Επιλέξτε τη μουσική που εσείς αγαπάτε, αφεθείτε στην άριστη εξυπηρέτησή μας και στη ζεστασιά του χώρου, και απολαύστε το σκηνικό που ονειρευτήκατε για τη σημαντικότερη ίσως ημέρα της ζωής σας.

Βαπτίσεις

Ελάτε να σχεδιάσουμε μαζί μια αξέχαστη γιορτή για το μικρό πρωταγωνιστή της ζωής σας.

Μεσημέρι ή βράδυ, επιλέξτε το μενού, τη μουσική και τη διασκέδαση που θα κάνει ξεχωριστή τη γιορτή για τους μικρούς μας πελάτες… με τις μεγάλες απαιτήσεις.