Το εστιατόριο

είναι ένας συνδυασμός, ένα “πάντρεμα” τον κλασικών Ελληνικών γεύσεων που όλοι αγαπάμε και των ιδιαίτερων, μοντέρνων γευστικών απαιτήσεων που έχει κάθε ένας από εμάς.

Ο χώρος είναι απλός αλλά με προσοχή στη λεπτομέρεια. Θυμίζει την παραδοσιακή νησιώτικη ταβέρνα αλλά με μια πιο μοντέρνα προσέγγιση, καθιστώντας τον κατάλληλο τόσο για οικογένειες και ζευγάρια, όσο και έναν μοναδικό χώρο για κοινωνικές εκδηλώσεις όπως γάμους, βαπτίσεις κτλ.

Στην βεράντα μας, μπορείτε να απολαύσετε με ηρεμία και γευστικούς μεζέδες, το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα του Αλεποχωρίου που είμαστε σίγουροι ότι θα σας εκπλήξει, ενώ τις πρωινές και απογευματινές ώρες μπορείτε να συνδυάσετε το γεύμα σας μετά από ένα μπάνιο στην παραλία ακριβώς κάτω από το εστιατόριο.

  • Ιδιόκτητος χώρος parking 200 περίπου θέσεων
  • Παιδότοπος
  • Εύκολη και άνετη πρόσβαση

Γνωρίστε τον σεφ μας

Ο Ιορδάνης Κόρσαββας γεννήθηκε στην Καλλιθέα στις 28/9/1977, είναι απόφοιτος της σχολής Chef d’ oeuvre στη μαγειρική τέχνη, τελειόφοιτος ειδικότητας F.M.B. Manager και έχει παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων. Η εμπειρία του σε κρουαζιερόπλοια και ξενοδοχεία, καθώς και πολλά άλλα αξιόλογα εστιατόρια της Αττικής τον καθιστούν σίγουρο για τον εαυτό του και πολλά υποσχόμενο σε εμάς.

Επέστρεψε πάλι στο Αλεποχώρι, που από τα παιδικά του χρόνια είχε τις καλύτερες αναμνήσεις, θέλωντας να αναδείξει την μεγάλη του αγάπη στην Ελληνική κουζίνα και να παντρέψει το παραδοσιακό με το μοντέρνο, αποσκοπώντας στην αναβάθμιση της ποιότητας και της γεύσης.

Σας περιμένουμε για να τον απολαύσετε.